Vidéken minden nap ünnep. Csendes, békés, hosszú órák, lassú
léptek, kedves köszönések, udvarokból kiszűrődő állathangok, közös
programok váltják egymást évszakról évszakra – a szürettől kezdve
a falukarácsonyon, disznóvágáson át a majálisig –, de vidéken
egy fa ültetése is örömünnep, ahogy a bor készítése és fogyasztása is
az. Ott lapul a házi süteményben, befőttben, sajtban, borban,
s az elfogyasztásuk közben regélt történetekben.
Amikor elképzeltük álmaink pincéjét, azt terveztük, hogy a minőségi
termékek mellett valódi ünnepélményt is adunk vendégeinknek:
finomságot a bendőn kívül a szívnek, szemnek, fülnek is.
Olyan helyről fantáziáltunk, amelynek hangulata, kínálata, épülete,
környezete, s minden egyes apró momentuma táplálja a lelket,
mosolyt csal az arcokra, miközben összekapcsolja a múlt
történeteit a jelenben megélt élményekkel és a derűs jövővel. Az idei
évben valóra vált álmunk, ekkor nyitottuk meg ugyanis a felújított
Gróf Apponyi Pincészet kapuit.

Látogasson el a Gróf Apponyi Pincészetbe, melynek boraiban
és falai között ott lapul az igazság, a vigasz, a vigasság, a barátság,
a fiatalság, a feledés, a művészet, a nosztalgia, a múlt és a jelen!




Gróf Apponyi Pincészete  /   Lengyel  /  info@apponyipince.hu

Pincészetünk  •  Boraink  •  Vendéglátás  •  Hírek  •  Kapcsolat

VENDÉGLÁTÁS

GRÓF APPONYI PINCÉSZETE – LENGYEL

Forrai Design – Forrai Ferenc